Go to Homepage

Vis menu
Top billede
Forside » Om Bevola » Om Bevola gruppen

Om Bevola gruppen

A/S Bevola har siden sin etablering i 1968, gjennomgått en rekke faser og er i dag en moderne og økonomisk solid virksomhet. A/S Bevola har vært eid av Grønbech og Sønner A/S, siden 1999.

Medarbeiderne er Bevolas største og viktigste kapital. Kombinasjonen av dyktige medarbeidere, en unik forretningsplan, en nyskapende kommunikasjonsplattform, markedets bredeste produktsortiment, de mest fleksible produksjonsfasiliteter og det globale innkjøpskonseptet, gjør oss til markedets mest attraktive og fleksible samarbeidspartner.

Sterk nordisk plattform

Bevola har gjennom mange år opparbeidet bransjens sterkeste nordiske plattform. Bevola har lagt krisen bak seg og er igjen i positiv vekst. Vi ser en stigende interesse fra våre kunder hvor man ønsker færre leverandører, økt effektivitet, mer ensartet produksjon samt mer tid og fokus på oppsøkende kundearbeid. Utover dette er Bevola i gang med å arbeide seg inn på nærmarkedene i Europa, hvor vi med glede kan konstatere, at vi er konkurransedyktige.

MaximalPartner

MaximalPartner er kjerneforretningen - oppbyggingskomponenter til transportmateriell som selges til lastebil- og trailerpåbyggere, last- og varebilprodusenter/forhandlere og verksteder i Norden og Europa.

 

Nye trender 

Bevola, er "Bare Bedre Løsninger" og "mennesker til mennesker i dialog". Vårt fokus på fremtidstrender og forretningsutvikling, betyr at vi kan tilføre langt mer verdi, enn bare produkter. Vi har fingeren på pulsen, når det handler om klima, etikk, CSR, transformasjonsøkonomi, marketing 3.0 og Web 2.0.

Våre konsepter gjør din forretning bedre, så velkommen til Bevola!

 

Kontakt for å høre mere - Vil du høre mere om våre produkter

 

 

 

Bevola verktøykasser

Høy kvalitet og lav pris

BevoNac

Bevolas unike akselkonsept for nordiske forhold

Ledige stillinger

Vi søker en teamleder for kundeservice

 • Spar opp til 80 %

  Bevola har løpende opprydning på lageret og du kan derfor gjøre en god handel, så følg med på de gode tilbudene. Det er «første mann til mølla», og tilbudene gjelder kun så lenge lageret rekker, så ikke bruk for lang tid på å tenke. Alle priser er ex. moms.
  Gå til Gode Tilbud >
 • Maskiner i produksjonen

  Vår maskinpark gir våre kunder en stor mulighet for å redusere i det antall leverandører de har, da Bevola stort sett kan håndtere alle former for leveranser i vår miks av egne produkter.
  Les mer om produksjonen her >
 • BevoGrip sandstrøer

  Med BevoGrip sandstrøer montert på lastebilen er det mulig å kjøre sikrere og mer effektivt på glatt føre. BevoGrip finnes i 200 og 330 mm bredde.
  Les mer her >