Go to Homepage

Vis menu
Top billede
Forside » Presse

Presse

Presseseksjonen inneholder alt fra marketing til markedsføring, PR, artikler, pressemeldinger, grafiske elementer, informasjon omkring vår deltakelse på messer, konferanser, utstillinger, temadager m.m

Hold deg løpende oppdatert og  følg  Bevolas Presseseksjon. Bevola offentligjør løpende interessante artikler fra transportbransjen, men også artikler som kan være til nytte for din virksomhet omkring markedsføring, virksomhetsstrategier, optimering og innovasjon.

Har du spørsmål, kontakt Bevolas marketingavdeling eller Bevolas administrerende direktør, Steen Hagelskjær

Kontakt for å høre mere - Vil du høre mere om våre produkter

 

 

 

Bevola verktøykasser

Høy kvalitet og lav pris

BevoNac

Bevolas unike akselkonsept for nordiske forhold

Ledige stillinger

Vi søker en teamleder for kundeservice

 • Spar opp til 80 %

  Bevola har løpende opprydning på lageret og du kan derfor gjøre en god handel, så følg med på de gode tilbudene. Det er «første mann til mølla», og tilbudene gjelder kun så lenge lageret rekker, så ikke bruk for lang tid på å tenke. Alle priser er ex. moms.
  Gå til Gode Tilbud >
 • Maskiner i produksjonen

  Vår maskinpark gir våre kunder en stor mulighet for å redusere i det antall leverandører de har, da Bevola stort sett kan håndtere alle former for leveranser i vår miks av egne produkter.
  Les mer om produksjonen her >
 • BevoGrip sandstrøer

  Med BevoGrip sandstrøer montert på lastebilen er det mulig å kjøre sikrere og mer effektivt på glatt føre. BevoGrip finnes i 200 og 330 mm bredde.
  Les mer her >